Thursday, April 30, 2009

Kerja sambilan sebagai jurutaip! (online)

Kerja dengan hanya MENAIP!! PANDUAN KERJA SAMBILAN PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN (RM300.00 – RM500.00 SEMINGGU)


Anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan tidak perlu: -
1. menelefon / menghubungi pelanggan,
2. mengendalikan sampul surat yang banyak,
3. melakukan sebarang tinjauan maklumat (survey),
4. pekerjaan yang salah di sisi undang-undang.
5. berjumpa sesiapa,
6. dimarahi oleh boss,
7. bekerja ikut waktu pejabat(9.00am - 5.30pm),

Anda hanya perlu memproses data pengiklanan serta menghantar email dari rumah, pada bila-bila masa, dan akan dibayar serta-merta!

Dengan mendaftar sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, anda hanya perlu:
- 1. memproses data pengiklanan pelanggan yang dihantar melalui email anda,
2. bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dll,
3. bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual masa anda sendiri),
4. menghantar email.

SYARAT-SYARAT PEMOHON
Walaupun kami tidak mengenakan sebarang syarat akademik sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, kami hanya mencari;
-individu yang jujur, bermotivasi, bersemangat dan sanggup berkerja kuat untuk menambahkan pendapatan, tetapi dalam keselesaan rumah sendiri dan pada masa yang fleksibel.
Syarat-syarat yang lain adalah:
- berumur 16 tahun ke atas,
-akses kepada internet di rumah (atau pejabat, cyber cafe, kolej, dll), pengetahuan asas komputer (menaip, internet, email, dll), boleh bekerja mengikut arahan / panduan, dan mempunyai email sendiri (yang sah) di YAHOO.COM.
-Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya.
-Jurutaip Memproses Data Pengiklanan terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, pekerja swasta, penganggur, pelajar, suri rumahtangga, bekas tentera/polis, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan memohon.
-Oleh kerana anda akan menerima dan memproses data pengiklanan pelanggan dari seluruh Malaysia dan beberapa buah negara lain, anda boleh menetapkan masa bekerja anda sendiri.INGAT !!! Jurutaip Memproses Data Pengiklanan bukan merupakan pelan pemasaran atau Multi Level Marketing (MLM). Anda tidak akan dikehendaki mempromosikan produk atau mencari Down-Line, tetapi hanya memproses pengiklanan data pengiklanan pelanggan yang diterima dalam email anda melalui sistem yang unik ini.

PAKEJ LATIHAN Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah pembayaran fee diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa antara 24 - 72 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!

** Perlu Di Ingatkan Anda Perlu Mempunyai “Yahoo Mail” untuk memudahkan penghantaran “Latihan Komprehensif” di buat. Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 5 jam), anda akan memperolehi RM20 (RM20 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk pembayaran fee RM20 (sekali seumur hidup!)yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.

PEMBAYARAN PELANGGAN Anda akan menerima bayaran sebanyak RM20 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak: 15 data pengiklanan X RM20 per data pengiklanan = RM300 seminggu! Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan. Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar. Kebiasaannya adalah dimasukkan terus oleh pelanggan anda ke dalam akaun bank anda (bank tempatan).


BUKTI TERKINI!! TESTIMONI AHLI BERJAYA Lihatlah apa kata mereka yang telah berjaya!

Nama: Hamidah
"Dengan bantuan Panduan Kerja Sambilan ini benar-benar telah meningkatkan pendapatan saya. Perolehan saya RM700 ke atas dalam masa 2 minggu sahaja. Malah ada kalanya RM260 sehari! Apakah rahsia saya? Saya mengikuti segala panduan dan latihan yang diberikan oleh pihak pengendali. Caranya adalah rajin dan usaha yang berterusan setiap hari mengikut panduan serta motivasi yang diberikan dalam pakej bonus." Nama: Mohd Farid"Dengan hanya modal RM20 saya berjaya memperolehi pendapatan sekurang-kurangnya RM20 setiap hari."


BAYARAN PENDAFTARAN
Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM20 SAHAJA, (SEBELUMNYA RM100), tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' yang akan dihantar terus ke email anda. Fee sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan dan pertanyaan. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, fee yang dikenakan ini juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama kami.

Cara pembayaran fee Deposit tunai: PELUANG RM 20 TERHAD!!!!!

Bayar kepada :- (MAYBANK A/C NO: 164017004881)
* Kos penghantaran adalah percuma! Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda ANTARA 24 - 72 jam selepas pembayaran diterima dan pendaftaran diproses. Bergantung Kepada Services Email Yahoo. Selepas membuat bayaran, emailkan nama penuh anda serta bersama *Slip Cash Deposit

KEPADA :
biz.mudah@yahoo.com
Dengan Tajuk:
"Bukti Pembayaran EBook Latihan Komprehensif"
(Sila nyatakan butir-butir maklumat pembayaran seperti nama bank, tarikh dan masa, dan no.transaksi.)


BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini juga. Perhatian : Ini BUKAN merupakan sistem multi-level marketing atau skim pelaburan cepat kaya. TETAPI kami hanya menyediakan PANDUAN untuk memproses data pelanggan yang diterima dalam emel anda melalui sistem Latihan Komprehensif (ebook) yang berkesan dan unik. Anda perlu berusaha untuk mendapatkan bayaran.


]

No comments:

Post a Comment